Yeni Haber

Promosyon Termosların Özellikleri

23.06.2020 19:26:00

Promosyon Termosların Özellikleri

Promosyon ürün yelpazesinde oldukça cazip bir noktada duran termoslar, firmaların işlevsel ve şık ürün arayışında beklentileri karşılıyor. Promosyon termos tek başına firmalar için çok güçlü bir imaj çizmeye yetiyor. Tüketimin en çılgın günlerini yaşadığımız dönemde insanlar içeceklerini fırsat buldukça yanında taşıyor. İş, alışveriş, park, spor, seyahat ve daha birçok alanda termos kullanımı çok yaygınlaştı. Eskiden sadece gezginler ya da dışarıda çalışanların elinde gördüğümüz termoslar şimdilerde her yerde karşımıza çıkıyor. Promosyon firmaları durumu fırsata çevirmeyi başarıyor. Birbirinden şık, fonksiyonel, üstelik herkesin ihtiyaç duyacağı termos modellerini promosyon yelpazesinde görebilirsiniz. Üzerinde marka ismi, logo baskısı olan ya da işletme bilgilerinin yer aldığı bir termos pekala organik reklam yapabilir. Firmalar bu nedenle termos fikrini çok sevdi, herkesin elinde gezen bir ürünle reklam yapma fırsatını değerlendirmeye başladı. Peki, promosyon termosların özellikleri nedir? Birlikte inceleyelim; 

8 - 12 saat ısı muhafazası

Promosyon termos modelleri ilk önce ısıyı muhafaza etmedeki başarısıyla dikkat çekiyor. Piyasadaki birçok termos istenilen ısı korumasını sağlamadığından işe yaramıyor. Promosyon firmaları, termosların ana amacını yerine getirebilmesi için kaliteli termos tercih ediyor, markaların tanıtımına zarar verecek hatalardan kaçınıyor. İyi bir termos en az sekiz saat soğuğu ve sıcağı koruyabilmelidir. 

Sızdırmaz kapak tasarımı

Kaliteli, kullanışlı, uzun ömürlü bir termos kullanımında kapak tasarımı önem taşıyor. Termoslar genellikle çantada taşınılır. Elde ya da çantada taşınması fark etmiyor; hareket halindeki termosun kapak tasarımı yeterince kaliteli değilse mutlaka sızdırır ve içindeki sıvıyı her yere bulaştırır.  Promosyon termosların cezp edici diğer yönü kapakların sızdırılmaz yapıda tasarlanmasıdır. Gönül rahatlığıyla tercih edebilir, firmanızın logosunu, ismini bastırarak dağıtabilirsiniz. 

Farklı ölçü seçenekleri

Termoslarda standart bir ölçü yok; her boyda termos bulabilirsiniz. Promosyon firmamız, gelen taleplere göre farklı boylarda termoslar tasarlıyor, ihtiyaca çözüm sağlıyor. İstenilen ölçü ve tasarımlarda termos bulmak her zaman kolay değil. Firmamız, termos seçenekleriyle markaların reklam stratejisini destekliyor. 

Kolay taşınabilen yapı

Promosyon termosların özellikleri işlevselliğe yöneliktir. Termoslar konforlu ürünler olduğu için tercih ediliyor. Termos modellerinde kişilerin elinde, çantasında kolayca taşıyabileceği minimal, zarif tasarımlar öne çıkıyor. Kullanıcı dostu termoslar, promosyon çalışmasıyla birleşince ortaya etkili bir ürün çıkıyor. 

Her kullanıma uygun tasarım

Termoslar sadece soğuk kahve, su ya da çay, kahve gibi içecekler için kullanılmıyor. Birçok kişi işe giderken çorba, sulu yemek götürmek amacıyla termos kullanıyor. Özellikle anneler, çocuklarının öğünlerini termosa koyarak gittikleri yere yemeği taze ve sıcak şekilde taşıyabiliyor. Promosyon termos özellikleri arasında şüphesiz en çok sevilen özellik farklı amaçlarla kullanıma açık tasarımın tercih edilmesidir.

Diğer Haberler

Haberler Hakkında

KC Promosyon blog sayfasından, ürünlerimiz, kampanyalarımız ve yeni haberlerimiz hakkında güncel bilgileri alabilir, arzu ederseniz bize ulaşabilirsiniz.

Haberiniz Olsun

KC Promosyon Ürünleri hakkında güncel bilgilerden haberdar olmak için abone olabilirsiniz.
Whatsapp Destek Hattı
WhatsApp

İletişime geçmek için hemen tıklayınız

Tıklayınız
Menu