Yeni Haber

Promosyon Ürünleri Hakkında Bilgi, Promosyon Ürünleri Nelerdir ?

28.03.2020 17:01:28

Promosyon Ürünleri

Günümüzde pek çok markanın hâlihazırdaki müşterilerini ve potansiyel alıcılarını etkilemek amacıyla çeşitli hediyeler verdiğini görürüz. Bu, geçmişi eskiye dayanan bir pazarlama ve iletişim organizasyonu olduğu için sıklıkla tercih edilir. Dolayısıyla promosyon ürünleri iş akışının devamlılığını sağlamak açısından oldukça hayati bir noktayı bulunuyor. 

Zaman zaman firmalar, promosyon ürünlerine harcanan ücretin geri dönüşü olmadığını düşünür. Ancak bu pazarlama tekniği, uzun yıllardır hayatımızın içerisinde olması, oldukça etkili bir reklam aracı olduğunun kanıtı oluyor. Hal böyleyken bugünlerde birçok kurum, kuruluş ve hatta kişiler, promosyon sektöründeki firmalara başvurarak, iş ortaklarını memnun etmenin yollarını arıyor. 

Promosyon Ürünleri Nedir?

Pazarlama teknikleri denildiğinde en bilinen yöntem olan ve firmanın bilinirliği artırmak için kullanılan materyallere promosyon ürünleri denir. Birçok işletme tarafından müşterilerini etkilemek ve yeniden kendileri ile iş yapmasını sağlamak için kullanılır. Bunun dışında bu ürünler ile potansiyel kişileri de etkilemek mümkün hale geliyor. 

Bu ürünler arasında hemen her yaşa ve sektöre hitap edecek ürün bulunur. Bu açıdan bakıldığında reklam yapmanın en ucuz hali, sizinle çalışan kişilere promosyon ürünleri ile mutlu etmek oluyor. İş akışının devam etmesi ve farklı kişilere ve kurumlara ulaşmak için promosyon ürünleri kullanılır. Ürün grubuna baktığımızda lüks hediyelik setler, powerbankler, anahtarlıklar, masaüstü ürünler teknoloji grubu yer alır. Tek ürünlerde ise ajanda, kalem, bardak, termos, hesap makinesi gibi ürünleri sayabiliriz. 

Promosyon, Hedef Kitle Üzerinde Etkili Mi?

Doğru bir ürün gamını seçerseniz sorunuzun yanıtı; “Evet” olur. Burada önemli olan sektörünüz ile alakalı olması, direkt sizinle bir bağlantı kuracak ürünlere ulaşmak, amacınıza giden yolda sizi etkin kılacak. Pazarlama İletişimcileri, sizinle iş yapan kişiler ile birebir bağlantı kuracak etkili aracın hediye olarak vereceğiniz eşyalardan geçtiğini söylüyor. Promosyon ürünlerinin firmalara sağladığı faydaları şu şekilde sıralayabiliriz; 

  1. Markanızın bilinirliğini arttırır
  2. Akıllarda iz bırakır
  3. Sizinle iletişim kurmak isteyen kişilerin tarafınıza veya firmanıza kolayca ulaşmasını sağlar
  4. İş ortağınız, sizden aldığı hizmetin ekstrası olarak gördüğü bir eşyanın kişinin üzerinde yarattığı mutluluk etkisini arttırır 

Yaş Gruplarına Göre Dağılımı Dikkat Edilmeli!

Sektörünüze uygun eşantiyon dağıtımı işletmenizi bir adım öne çıkartır. Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta daha var. Bu da yaş gruplarına göre dağılımı karşımıza çıkartıyor. İletişim bilimciler tarafından yapılan bir araştırmaya göre yaş dağılımı göz önüne alındığında, genç tüketiciler daha çok teknolojik ürünlere yönelirken, yaş arttıkça bloknot, kalem gibi yazım araçları daha çok ilgi çekiyor. 

Promosyon Aksiyonu Nasıl Gerçekleşir?

Bir işletme bu pazarlama tekniğine başvurduğunda, geri dönüşü şu şekilde sağlar; sizinle iş yapan kişi veya kurum, tarafınızdan aldığı hizmetin ekstrası olarak bir promosyon ürünleri alır. Müşteriniz ile yapmış olduğunuz işin sonunda firmanızın daha da akılda kalıcı hale gelmesini sağlamak için promosyon ürünler ile bunu başarır. Bu kurum ya da kuruluş devamlı olarak sizinle çalışmak istemenin yanı sıra artık sizin reklam aracınız haline gelir ve işletmenize yeni alıcılar kazandırmaya başlar. 

A Plus Promosyon Ürünleri Özellikleri Nedir?

Ürün kalitesi bakımından mutlaka en kullanışlı ve uzun ömürlü ürünlere “a plus promosyon ürünler” denir. Kaliteli eşantiyonlar seçmeniz, sizinle iş yapmak isteyenlerin gözünde işletmenizin konumunu yükseltir. Bu bağlamda böyle ürünler kullanmanız hem sizin hem de firmanız için en doğru karar olur. Promosyon ürünleri İstanbul merkezli KC Promosyon’da sizleri bekliyor. En kaliteli ürüne, uygun fiyatlar ile sahip olun. Kaliteli ve özel promosyon ürünleri sayesinde iş yaptığınız alanda adınızdan sıklıkla söz ettirebilir, tanıtımınızı kısa sürede yapabilirsiniz. 

Diğer Haberler

Haberler Hakkında

KC Promosyon blog sayfasından, ürünlerimiz, kampanyalarımız ve yeni haberlerimiz hakkında güncel bilgileri alabilir, arzu ederseniz bize ulaşabilirsiniz.

Haberiniz Olsun

KC Promosyon Ürünleri hakkında güncel bilgilerden haberdar olmak için abone olabilirsiniz.
Whatsapp Destek Hattı
WhatsApp

İletişime geçmek için hemen tıklayınız

Tıklayınız
Menu