Yeni Haber

Promosyoncu Ne Yapar?

9.07.2020 20:27:03

Promosyoncu Ne Yapar?

Promosyon ürün firmaları, küçük esnafların, markaların, işletmelerin ve benzeri ticari kuruluşların reklam çalışmalarını destekleyecek ilgi çekici ürünler hazırlıyor. Bu ürünler kendi içinde kategorilere ayrılıyor; teknolojik, plastik, kırtasiye, zücaciye, tekstil, aksesuar ve benzeri şekillerde. Her bir kategoride işletmelerin ihtiyaç duyacağı ürünler bulunuyor. Biraz arz – talep neticesinde bu ürünler ortaya çıkabiliyor. Promosyon firmalarının kendi ürün yelpazesi haricinde firmaların özel olarak istediği ürünler de tasarlanabiliyor. Firmaya, şahsa özel üretilen promosyonlar, markayla özdeşleşebiliyor. Promosyoncular bu anlamda tüm sektörlerin reklam ve pazarlama ağını destekliyor. Firmalara kalıcılık kazandıran eşantiyon ürünler, uzun vadede gerçekten etkili sonuçlar doğuruyor. Bankalardan hastanelere, ilaç firmalarından eğitim kurumlarına kadar her alanda promosyon desteğini görebilirsiniz. Sektör ya da ticari hacim farklarını ayırt etmeden herkese hitap eden promosyoncular, bütçe çeşitliliğiyle de gönülleri kazanıyor. 

Geniş Ürün Yelpazesi

Promosyoncular firmalara ürün akışı sağlar ancak bunu yaparken kısıtlı bir ürünle hizmet etmez. Her kategoride devamlı olarak ürünler çeşitlendirilir. Kırtasiye ürünler kapsamında sadece kalem ve defter odağında kalınmaz. Ajanda, kitap ayracı, not defteri, takvim, post-it ve benzeri ürünler ek olarak sunulur. Öte yandan doğa dostu promosyon ürünler hazırlarlar. Markalar, toplumsal duyarlılığını göstermek, doğayı korumak amacıyla fidan ekim kiti tercih ederek müşterilerine, hedef kitlelerine ekim kiti hediye ediyor. Promosyoncuların müthiş bir ürün zenginliğine sahip olduğunu söyleyebiliriz. 

Trend Ürünler Araştırması

Her dönem öne çıkan trend promosyon ürünleri vardır. Genellikle ilgi çekici promosyon ürünleri olarak kategorize edilir. Bu ürünler bazen termos ve kupa tasarımları olurken bazen promosyon yelek, gömlek, şapka olabiliyor. Promosyoncular, ticaretin nabzını tutuyor, tüketici davranışlarına ve alışkanlıklarına göre ürün tasarlıyor. Depolama aygıtı olarak USB bellek kullanılmaya başlanıldıktan sonra promosyoncular USB bellek modellerini yelpazesine ekledi. Flash disk, hoparlör, kulaklık gibi teknolojik ya da saksı, fidan, tohum ve benzeri doğa temalı ürünlerin kullanılması markaların imajını, prestijini güçlendirdiğinden tüketicilerin dikkatini cezp ediyor. Bu tarz girişimler promosyoncuların başarısını artırıyor.  

İşlevsel ve İlgi Çekici Ürün İhtiyacı

Her marka dikkat çekmek ve gerçekten müşterisiyle iletişim kurabilmek amacıyla promosyon ürün dağıtır. Promosyon ürünlerin amacı müşteri memnuniyetini sağlamakken aynı zamanda markaya kalıcı bir saygınlık, imaj oluşturmaktır. Herhangi bir işletmeden alınan faydalı, ilgi çekici bir ürün müşterilerin markaya olan düşüncesini olumlu yönde etkiler. 

 

Diğer Haberler

Haberler Hakkında

KC Promosyon blog sayfasından, ürünlerimiz, kampanyalarımız ve yeni haberlerimiz hakkında güncel bilgileri alabilir, arzu ederseniz bize ulaşabilirsiniz.

Haberiniz Olsun

KC Promosyon Ürünleri hakkında güncel bilgilerden haberdar olmak için abone olabilirsiniz.
Whatsapp Destek Hattı
WhatsApp

İletişime geçmek için hemen tıklayınız

Tıklayınız
Menu